Zabava

matursko-vece

MATURSKI BAL ‘19

Sa ponosom ističemo da je uigrani tim u organizaciji i koordinaciji Art-Ivala, u saradnji sa hotelom Hyatt Regency Beograd, ušao u (29) DVADESETDEVETU SEZONU održavanja kultne manifestacije »Maturski bal«.

Tim Art-Ival-a i hotela “Hyatt Regency” čini 105 ljudi, među kojima su organizatori, izvođači, tehničari, fotografi, snimatelji, menadžeri hotela, kuvari, poslastičari, konobari, obezbeđenje, vozači, osoblje za održavanje tehnike, higijene idr. koji pomažu da ova manifestacija protekne u najboljem redu.

Utisak posebne svečanosti sigurno ne bi bio takav, da se Maturski bal ne održava u predivnom i renoviranom ambijentu “Kristalne dvorane” hotela Hyatt Regency u Beogradu.

Atmosferu Maturskog bala 2019. čine nezaboravnim:

  • Živa muzika (2 orkestra),
  • DJ,
  • Karaoke šou-festival,
  • Vrhunsko osvetljenje i ozvučenje,
  • Usluga,
  • Nagradna takmičenja

 

Kao i prethodne 28. i ove godine, sponzori su spremili nagrade za takmičenja koja su sastavni deo ove manifestacije. Generalni sponzor Maturskog bala je “GALERIJA ČOKOLADE PREMIER”.

Za naše maturante, koji na ovom bajkovitom mestu svečano obeležavaju  prelazak u svet odraslih, boravak kao i ceo događaj mesecima je brižljivo pripreman kako bi ostao za pamćenje celoga života.

Veče za nezaborav

Počinjemo okupljanjem ispred svečanog ulaza  u hotel, a ulaskom u hol uz značajne mere obezbeđenja koje garantuju sigurnu i mirnu zabavu, maturanti i njihovi profesori služe se koktelom dobrodošlice, a zatim se razred po razred fotografiše se sa svojim profesorima.

Ulazak u svečano opremljenu “Kristalnu dvoranu”, uz doček ljubaznog osoblja hotela, prate zvuci revijskog orkestra koji ambijentalnom i evergrin muzikom upotpunjuju prostor, koji možete videti samo na filmovima.

Reči dobrodošlice profesora i učenika označavaju početak svečanosti. Jedan od nezaboravnih trenutaka je zdravica domaćina, koja celom događaju  daje izuzetno svečan karakter uspešnog ulaska u novo poglavlje života, koje je značajno za svakog mladog čoveka.

Kao i svaki pravi Bal i ovaj započinje poznatim zvucima Valcera, koji daje pečat jednom od najznačajnijih događaja u životu mladog čoveka…

Izložbeni bife, u foajeu “Kristalne dvorane” sa bogatim izborom hrane koju su pripremili vrhunski kuvari hotela “Hyatt”, dopunjuje se do kraja “Maturskog bala”.

Po završetku večere započinje čokoladni trenutak, u kojem glavni sponzor večeri “Galerija čokolade Premier” poklanja svoje slatke darove.  

Ambijent svečane balske dvorane “presvlači” se u klubski, sa laserima, dimom, snegom i drugim specijalnim efektima. Veselje kulminira prijateljskim navijanjem pri izboru plesnih parova, propraćeno nagradama sponzora.

Nakon takmičenja počinje razdragano “ludilo” uz bend koji uz najaktuelniju muziku, podstiče pozitivnu energiju i dovodi atmosferu do usijanja, koja ne jenjava dolaskom  DJ-a sa izborom vrhunske muzike, svetlosnim efektima i fantastičnim ozvučenjem.

Upotpunjujemo doživljaj uz “Karaoke festival” i nagrade sponzora.

Programi se smenjuju do kraja Maturskog bala.

…tu su suze, generacija se u ranim jutarnjim satima rastaje, ostavljajući za sobom pregršt uspomena koje će večno pamtiti…

Maturski bal ponuda 2019

*Bez obzira na prisustvo našeg kamermana I fotografa, dozvoljeno je korišćenje sopstvenih aparata radi beleženja posebnih trenutaka.