Plaketa Art Ival-u “Stvaratelji za stoljeća”

24.03.2016.

Art Ival d.o.o. je dobitnik prestižne nagrade za doprinos razvoju preduzetništva za Srednju i jugoistočnu Evropu u 2015.g. STVARATELJI ZA STOLJEĆA.
Nagrada je uručena suvlasnici preduzeća i dir.proizvodnje, gospođi Tatjani Vučićević, u Dubrovniku 5. marta 2016. godine u okviru III Regionalnog samita preduzetnika Srednje i Jugoistočne Europe „300 NAJBOLJIH“. Projekat “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” deo je sveobuhvatnog programa promocije I razvoja preduzetništva na području srednje I jugoistočne Evrope „PREDUZETNIŠTVO – PERSPEKTIVE 2050“.

01

Medju 411 kandidata iz 9 zemalja, u više krugova selekcije, izabrano je i beogradsko preduzeće Art Ival, a nagrade su dodeljene u pet kategorija.
Odluku o laureatima doneo je međunarodni Komitet za dodelu Nagrada i Priznanja “STVARATELJI ZA STOLJEĆA” kojeg čine istaknuti stručnjaci za ekonomiju, marketing, finansije i preduzetništvo, iz Nemačke, Austrije, Hrvatske , Slovenije, Srbije, BIH, Makedonije I Kosova. Predsednik Komiteta koji ima 15 članova je prof. dr. Sinša Zarić.