Osnovan “Klub galerije čokolade”

19.10.2011.

Čokoholičarka u Galeriji čokolade

“Kunem se pred vama u čokoladu,
koju iskreno volim do neba
da ću pokušati da zasladim život
onima kojima zaista treba”

Tekst je zakletve članova “Kluba Galerije čokolade” javno položene 11.10.2011. u prostoru čokokafea “Galerije čokolade Premier” u Bulevaru Kralja Aleksandra 24 u Beogradu.

Slatko čokoladno veče je najava saradnje Galerije čokolade i izdavačke kuće Portalibris, poznate po čuvenim knjigama”Čokoholičarka i drugarice, Čokoholičarke na dijeti..” . To veče je bila jedinstvena prilika za sve posetioce da se učlane u Klub Galerije čokolade, koji će u osnovi imati humanitarni karakter. Pozivu su se, pored brojnih ljubitelja Premier proizvoda, odazvale i  mnoge javne ličnosti koje su pričale o svojoj strasti prema čokoladi, čitali delove iz knjige “Čokoholičarka i drugarice”, družili se…Te večeri, članovi su imali posebnu priliku da degustiraju deo slatkih proizvoda iz Galerije čokolade.

Osnivači g-đa Tatjana Vučićević ispred Galerije čokolade i g-đica Jovana Ristić ispred Portalibrisa, predstavile su planove i objasnile humanitarne ciljeve Kluba, koji će biti samo nastavak humanitarnih aktivnosti koje ove dve firme uspešno organizuju već duži niz godina.

Portalibris i Galerija čokolade Premier najavili su svoj zajednički nastup na 56.sajmu knjiga povodom novog izdanja knjige “Čokoholičarka i drugarice”, gde će prvih 200 kupaca ovog naslova dobiti i specijalno poklon iznenađenje Galerije čokolade. Tom događaju će prisustvovati poslovni partneri i prijatelji osnivača kluba, ličnosti iz sveta privrede, kulture, kao i predstavnici medija.

Osnivanjem ovog kluba želeli smo da podsetimo (i kasnije iznova podsećamo) javnost da se mora misliti na one kojima je pomoć potrebna i da treba učini šta god se može kako bi im se pomoglo i život olakšao i ulepšao.Da zadovoljstva i uživanja (pa i u čokoladi ili u čitanju) koja sebi priuštimo treba da budu signal i motivacija da mislimo na druge, da lepe trenutke  još nekom pružimo, sa nekim podelimo…

Pogledajte galeriju!